Inspirációk hangszerek újrahasznosítására

    Főként zenekedvelőknek, zenészeknek ajánlott végig mustrálni. Ha már nem tudod többé használni a hangszeredet, de nincsen szíved megválni tőle, itt van pár lehetőség, ami inspirálhat az újrahasznosításban.
   Képzeld el magad egy csodálatos virágokkal teli kertbe, ahol a kaspó egy vonós hangszer. A szökőkút pedig nem más mint egy régi zongora. Egy ilyen helyen olyan sétálni, mint egy romantikus álomban. A te kerted is lehet ilyen, csak tenni kell érte egy keveset.



  A zongora más mindenre is jó, ha már végleg nem játszhatunk rajta. Rendezd be könyves polcnak, vagy legyen belőle akvárium, esetleg íróasztal. Különleges darabja lehet ez egy nappalinak, vagy egy dolgozószobának. Antik világot varázsol a szobába.




   A rézfúvós hangszerekből is rengeteg mindent ki lehet hozni. Ültethetsz virágot beléjük, lehet ajtódíszeket is készíteni, vagy akár egy álló lámpa talapzata is lehet egyik-másik. A megfelelő hegesztéssel egy igazi szökőkút csodát is létre tudsz hozni.



   Gitár őrültek figyelmébe ajánlom a következő lehetőségeket: Gitár fejekből készíthető fogas már a bejáratnál sugallja, hogy igazi zenekedvelő vagy. A fedlapra kisebb nagyobb lyukakat ejtve lehet belőle remek hangulatvilágítás, így minden estéden úgy érezheted magad, mint egy spanyol üdülésen. Ha viszont a fedlap hiányzik, akkor remek polc alkotható.




    A dob is remekül újrahasznosítható. Alakítsd át éjjeliszekrénnyé, vagy fali lámpává, de lehet egy kisebb dob a nappaliba lévő dohányzó asztal lába is, vagy ugyanúgy polcos elem is.


  Ez a pár inspiráció viszont nem akaszthatja meg az embert, ha a kreativitás elszabadul. Hiszen lehet a dobból puffot is készíteni, vagy a gitárba egy órát barkácsolni és ez még csak két új dolog, ami eszembe jutott. Várom az ötleteiteket. Ti mit csinálnátok hangszerekből?
Ha még több újrahasznosításra, vagy dekorötletre vágysz, akkor nézz be az Alkotóba.
Képek: pinterest

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

3 egyszerű illatosító házilag